miércoles, 16 de mayo de 2018

Notificación de la Agencia Tributaria Catalana




 Comunicat    

16 de maig de 2018
Congrés Internacional
“Eficiència de les Administracions Tributàries, Cooperació Internacional  i Governança Fiscal Internacional”

Benvolguts,
Benvolgudes,

Amb aquest correu electrònic, us adjuntem el programa del Congrés Internacional “Eficiència de les Administracions Tributàries, Cooperació Internacional i Governança Fiscal Internacional”, que se celebrarà el divendres 1 de juny de 2018, a la seu de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (c. Girona, 20, Barcelona), de 8.45 a 15.30 hores.

El Comitè Directiu d’aquest Congrés Internacional està presidit per la Dra. Eva Andrés Aucejo —professora acreditada a catedràtica de Dret Financer i Tributari de la Universitat de Barcelona— i la Dra. Montserrat Peretó Garcia —directora general de Planificació i Estudis Fiscals (DGPEF) de la Secretaria d’Hisenda de la Generalitat de Catalunya. La Universitat de Barcelona i la DGPEF són les coamfitriones de l’esdeveniment.

Les ponències versaran sobre els sistemes d’eficiència de les administracions tributàries multinivell, i sobre el tractament de diferents qüestions relatives a la cooperació internacional en matèria d’impostos indirectes i els costos de l’intercanvi automàtic d’informació (Common Reporting Standard).

Ens agradaria comptar amb la vostra assistència. Podeu realitzar la inscripció a través de l’enllaç https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScuy5Q7GcOsWwbjPGNQGTXKRWTTzqa77uWtSIboDwwANRnBAA/viewform, fins al 29 de maig del 2018. Places limitades.

Esperem que aquesta informació us sigui útil i us agrairem que en feu difusió entre els membres del vostre col·lectiu.

Salutacions cordials, 


No hay comentarios: